Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Armonia vanaf Miami naar Cuba in winterseizoen 2018-2019

MSC Cruises maakt bekend dat vanaf 10 december 2018, de MSC Armonia zal gaan vertrekken vanaf Miami voor haar cruises naar de Cuba & Caribbean. Met de toevoeging van Miami aan de vaarroute kunnen de gasten genieten van een meer uitgebreide vaarroute door de Caribbean en hebben zij meer mogelijkheden om de inschepingshaven te bereiken. Bovendien zal MSC Cruises de enige rederij zijn die een 7-nachten route aanbiedt inclusief een overnight in Havana.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zegt: “Miami staat internationaal bekend als “Cruise hoofdstad van de wereld” en wordt vaak gezien als de leider als het aankomt op inschepingshavens. De haven ontwikkelt zich met de bouw van moderne terminal faciliteiten, fantastische accommodatie en buitengewone infrastructuur voor zowel passagiers als goederen. Het is een spannende bestemming an sich, met een prachtige skyline, bruisende cultuur, kunst, lekker eten, entertainment en meer.”

“Daarnaast” voegt Onorato nog toe, “met Miami als thuishaven hebben de Europeanen en internationale gasten de kans om gemakkelijk een pre- of post-verblijf aan hun cruisevakantie toe te voegen vanaf New York, Orlando en andere steden in de United States. Miami heeft ook een groter aanbod aan in- en uitgaande reis mogelijkheden binnen de US of internationaal.

De nieuwe 7 nachten route van de MSC Armonia zal er als volgt uitzien: Gasten schepen in op maandag in Miami, de daarop volgende havens zijn Montego Bay (Jamaica), George Town (Kaaimaneilanden), Cozumel (Mexico) en tot slot de Cubaanse Hoofdstad Havana op zaterdag en zondag, voor zij weer terug gaat naar Miami.

In Cuba kunnen gasten genieten van een uitgebreid aanbod excursies rijk aan cultuur en historie. Dit Caribische eiland is in feite een unieke culturele stop, welke een unieke combinatie van tradities en historisch erfgoed aanbiedt welke uniek is in deze regio.

Vraag een offerte aan bij MSC Cruises of bij:

Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)