Azamara Pursuit overgedragen aan Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises heeft haar derde schip, de Azamara Pursuit, op 14 maart 2018 officieel overhandigd gekregen van rederij P&O Cruises. De Azamara Pursuit is de nieuwe naam van cruiseschip Adonia. Oorspronkelijk werd het schip gebouwd als de R Eight voor Renaissance Cruises.

De Azamara Pursuit zal de komende tijd in droogdok nagekeken worden voordat ze de transatlantische tocht maakt naar Belfast. Scheepswerf MJM zal daarna in vier maanden tijd het schip compleet restylen voor ze haar eerst cruise gaat ondernemen begin augustus 2018.

De Azamara Pursuit is vergelijkbaar in grootte met de twee andere schepen in de vloot, Azamara Journey and Azamara Quest. In deze hoedanigheid heeft het de mogelijkheid om kleinere havens aan te doen, welke de grotere schepen niet kunnen bezoeken. Het schip, dat in 2015 voer voor het toenmalige cruisemerk Fathom, zal worden gerenoveerd om te voldoen aan alle wensen en eisen van Azamara Club Cruises. Deze renovaties zijn vergelijkbaar met de recente renovaties die uitgevoerd zijn bij Azamara Journey en Azamara Quest.

Cruises op de Azamara Pursuit zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)