Azamara Pursuit overgedragen aan Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises heeft haar derde schip, de Azamara Pursuit, op 14 maart 2018 officieel overhandigd gekregen van rederij P&O Cruises. De Azamara Pursuit is de nieuwe naam van cruiseschip Adonia. Oorspronkelijk werd het schip gebouwd als de R Eight voor Renaissance Cruises.

De Azamara Pursuit zal de komende tijd in droogdok nagekeken worden voordat ze de transatlantische tocht maakt naar Belfast. Scheepswerf MJM zal daarna in vier maanden tijd het schip compleet restylen voor ze haar eerst cruise gaat ondernemen begin augustus 2018.

De Azamara Pursuit is vergelijkbaar in grootte met de twee andere schepen in de vloot, Azamara Journey and Azamara Quest. In deze hoedanigheid heeft het de mogelijkheid om kleinere havens aan te doen, welke de grotere schepen niet kunnen bezoeken. Het schip, dat in 2015 voer voor het toenmalige cruisemerk Fathom, zal worden gerenoveerd om te voldoen aan alle wensen en eisen van Azamara Club Cruises. Deze renovaties zijn vergelijkbaar met de recente renovaties die uitgevoerd zijn bij Azamara Journey en Azamara Quest.

Cruises op de Azamara Pursuit zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.