Holland America Line debuteert, in samenwerking met BBC Earth, ‘Planet Earth II in Concert’ met adembenemende beelden en live muziek

In vervolg op het succes van het veelgeprezen “Frozen Planet in Concert”, dat was geproduceerd in samenwerking met BBC Earth, debuteert Holland America Line “Planet Earth II in Concert” op bijna alle schepen in de vloot. Door de combinatie van live muziek met op de achtergrond prachtige beelden van de nieuwe prijswinnende BBC Earth televisieserie “Planet Earth II” worden gasten ondergedompeld in de meest spectaculaire landschappen en leefgebieden op aarde en komen ze oog in oog met de dieren op het scherm.

“Planet Earth II in Concert” wordt gepresenteerd via Holland America Line’s samenwerking met BBC Earth waarmee educatie van wereldklasse en entertainment aan boord gebracht wordt met behind-the-scenes films en live multimedia shows. Op speciale cruises worden door de televisieteams, die achter de schermen bij het programma werken, masterclasses gegeven.

Buitengewone reis
“Onze samenwerking met BBC Earth is een buitengewone reis naar alle hoeken van de aardbol geweest en we kunnen niet wachten onze gasten mee te nemen in de wereld van ‘Planet Earth II’ met dit geweldige nieuwe live concert,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Frozen Planet in Concert’ was één van onze meest populaire shows en ‘Planet Earth II’ is de perfecte toegift. Niemand anders toont het schouwspel van de natuur zoals BBC Earth dat doet.”

Tijdens “Planet Earth II in Concert’ staan gasten zij aan zij met acrobatische primaten in de jungle van Madagascar, racen ze langs jagende leeuwen in de afgelegen woestijnen van Namibië, bieden ze samen met een familie van pinguïns het hoofd aan stormachtige zeeën in de Zuidelijke Grote Oceaan en klappen ze mee met dansende grizzlyberen. Dit allemaal wordt begeleid door een live orkest dat de themamuziek van Oscar-winnaar Hans Zimmer en de originele muziek van Jacob Shea en Jasha Klebe van Bleeding Fingers Music speelt.

Planet Earth II wordt uitgerold op de Eurodam, Koningsdam, Maasdam, Nieuw Amsterdam, Oosterdam, Rotterdam, Veendam, Westerdam en Zuiderdam. Eind april is het op al deze schepen te bewonderen.
Alaska in Concert
Schepen die in Alaska varen, tonen voor de rest van het seizoen “Alaska in Concert”. Deze show met exclusieve beelden van dieren in het wild in Alaska is vorig seizoen ontwikkeld. Voor het 70-jarig jubileum van Holland America Line naar Alaska lanceerde BBC Earth “Alaska in Concert”. Deze productie combineerde live muziek met op de achtergrond beelden van de BBC Earth televisieserie “Wild Alaska”. Het publiek ervaart de overgang van de vier seizoenen en ziet waarom dit gebied zowel meedogenloos als prachtig is. 

In navolging op “Planet Earth II in Concert” en “Alaska in Concert” worden BBC Earth programma’s op iedere cruise in het theater vertoond. De 45 tot 60 minuten durende “Inside Earth” film gaat achter de schermen bij het maken van het BBC Earth beeldmateriaal. “Frozen Planet in Concert” zal als een tweede voorstelling te zien blijven zijn op langere cruises.

Klik verder voor een kleine sfeerimpressie van Planet Earth die Cruisereiziger Miriam maakte op de Koningsdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.