Doop HANSEATIC inspiration in Antwerpen

Hapag-Lloyd Cruises heeft aangekondigd dat hun tweede nieuwe expeditieschip HANSEATIC inspiration op 13 oktober 2019 in Antwerpen gedoopt gaat worden. Het wordt de eerste keer in de historie van de Belgische stad dat een cruiseschip haar premiere krijgt in Antwerpen. Een dag later, vertrekt het schip voor haar 15-daagse maiden voyage naar het Spaanse Tenerife met stops in Honfleur, Guernsey, diverse bestemmingen op het Ibirisch schiereiland, Marokko en Madeira.
Karl J. Pojer, CEO van Hapag-Lloyd Cruises: “We zijn erg blij dat we de doop van ons tweede expeditieschip de HANSEATIC inspiration in het prachtige Antwerpen kunnen vieren. We hebben al enkele jaren een uitstekende samenwerking met de stad Antwerpen en haar vertegenwoordigers. De keuze voor Antwerpen laat dan ook deze verbinding met de stad zien. Het onderstreept daarnaast onze groeistrategie voor de internationale markt.

‘De HANSEATIC inspiration wordt het eerste cruiseschip dat wordt gedoopt in de stad Antwerpen. Dat is iets heel bijzonders. Namens de stad wil ik graag Hapag-Lloyd Cruises bedanken voor het vertrouwen dat het bedrijf al die jaren heeft gehad in de stad’, aldus Koen Kennis, loco-burgemeester van Antwerpen.
Hapag-Lloyd Cruises brengt volgend jaar twee nieuwe expeditieschepen in de vaart. Onlangs werd aangekondigd dat de doop van de HANSEATIC nature, het zusterschip van de HANSEATIC inspiration, in Hamburg zal plaatsvinden op 12 april 2019. De twee kleine expeditieschepen beschikken over de modernste technologie om o.a. de impact op het milieu te minimaliseren en hebben de hoogste ijsklasse voor passagiersschepen.
Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!