Laatste zeetest Seabourn Ovation succesvol voltooid

Het vijfde ultra-luxe cruiseschip van Seabourn, Seabourn Ovation, heeft opnieuw een belangrijke maritieme mijlpaal bereikt met de voltooiing van haar laatste zeetesten in de Middellandse Zee voor de kust van Italië. De Seabourn Ovation vertrok op 14 maart vanaf de scheepswerf van Fincantieri voor een proefvaart van 4 dagen op zee. Een team van officieren en ingenieurs testte daar succesvol de technische en mechanische systemen van het schip. Op 18 maart keerde het weer terug naar Genua, waar de laatste hand wordt gelegd aan het schip. Op 27 april vindt de overdrachtsceremonie plaats.
De Seabourn Ovation begint haar inaugurele seizoen met een 11-daagse cruise met vertrek op 5 mei 2018, van Venetie naar Barcelona. De doop zal plaatsvinden op 11 mei in de haven van Valletta op Malta.

Cruisen met de Seabourn Ovation? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!