MSC Cruises gaat samenwerking aan met Spaanse sterrenchef

MSC Cruises heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met de Spaanse sterrenchef Ramon Freixa. Hij zal nieuwe gerechten gaan creëren die worden geserveerd in het hoofdrestaurant en de MSC Yacht Club op alle cruiseschepen in de vloot. Vanaf april 2018 zal tijdens de Elegant Night in het hoofdrestaurant eend met room van ganzenlever en uien op het menu staan. Gasten in het privé-restaurant van de MSC Yacht Club kunnen zich gaan verheugen op Iberisch varkensvlees met gebakken groenten en een diversiteit aan tapas.

Daarnaast ontwikkelt Freixa menu-items voor cruises tijdens Kerstmis en Oud en Nieuw. Freixa, die beschikt over 2 restaurants in Spanje en 1 in Colombia, voegt zich bij vijf andere internationaal bekende chefs die momenteel samenwerken met MSC Cruises: Carlo Cracco, Jereme Leung, Joe Bastianich, Jean-Philippe-Maury en Roy Yamaguchi.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.