Cruisereiziger
Fooien

Norwegian Cruise Line verhoogt opnieuw fooien

Norwegian Sun

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het opnieuw haar dagelijkse fooien per dag gaat verhogen. De nieuwe tarieven zijn per 1 april 2018 van toepassing. Cruisepassagiers in een binnenhut, buitenhut, balkonhut of mini-suite betalen voortaan $14,50 per persoon per dag. Dit is een verhoging van 51 dollarcent ten opzichte van de laatste verhoging die exact een jaar geleden werd doorgevoerd. Suitegasten gaan $17,50 per persoon per dag betalen, dit was voorheen $16,99 per persoon per dag.

De gemelde nieuwe tarieven gelden voor alle schepen in de vloot van Norwegian Cruise Line behalve de Norwegian Sky en Norwegian Sun. De fooien gaan daar zelfs met 1 dollar omhoog. Gasten in een binnenhut, buitenhut, balkonhut of mini-suite gaan $ 19.99 betalen. Voor suitegasten wordt dit $22.99.

Passagiers die hun cruise voor 31 maart 2018 boeken kunnen nog profiteren van de huidige tarieven door de fooien vooruit, voor aanvang van de cruise, te betalen.

In het concept dat Norwegian Cruise Line in Nederland (en veel ander Europese landen) hanteert zijn de fooien reeds inbegrepen in de cruiseprijs. 

Wil je meer weten over het aanpassen van de fooien of hoeveel fooien andere cruisemaatschappijen berekenen? Lees dan de blog over Tips & Fooien.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!