Norwegian Cruise Line start verkoop Norwegian Encore

Norwegian Encore

Norwegian Cruise Line heeft de verkoop gestart voor haar toekomstige cruiseschip Norwegian Encore. Het vierde en laatste schip in de Breakaway-Plus klasse zal tijdens haar inaugurele seizoen vanuit Norwegian’s nieuwe cruiseterminal in Miami wekelijks cruises gaan maken naar het oostelijke gedeelte van de Caribbean. Het seizoen loopt van 17 november 2019 tot 12 april 2020. Tijdens de 8-daagse cruises worden San Juan (Puerto Rico), St. Thomas (Amerikaanse Maagdeneilanden), en Tortola (Britse Maagdeneilanden) aangedaan.

De komende maanden zal Norwegian Cruise Line meer informatie bekendmaken over de faciliteiten en voorzieningen aan boord van de Norwegian Encore. Het schip, dat plaats biedt aan 4.000 passagiers, wordt momenteel gebouwd op de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.