Open dag SijFa Cruises in Nijmegen op 25 maart

Zondag 25 maart houdt SijFa Cruises in samenwerking met OAD een Open dag op drie van haar schepen uit de vloot. SijFa cruises bestaat dit jaar alweer 15 jaar en om dat te vieren liggen de twee geheel gerenoveerde schepen van SijFa cruises, de MS Carmen en de MS Verdi en het exclusieve vlaggenschip MS Rigoletto aan de kade in Nijmegen. 

Wanneer: zondag 25 maart
Waar: Nijmegen, Waalkade 6511 XP aan de Viking steiger
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​