Open dag SijFa Cruises in Nijmegen op 25 maart

Zondag 25 maart houdt SijFa Cruises in samenwerking met OAD een Open dag op drie van haar schepen uit de vloot. SijFa cruises bestaat dit jaar alweer 15 jaar en om dat te vieren liggen de twee geheel gerenoveerde schepen van SijFa cruises, de MS Carmen en de MS Verdi en het exclusieve vlaggenschip MS Rigoletto aan de kade in Nijmegen.

Wanneer: zondag 25 maart
Waar: Nijmegen, Waalkade 6511 XP aan de Viking steiger
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)