Silversea biedt onbeperkt gratis wifi aan voor alle gasten

De ultra-luxe cruisemaatschappij Silversea gaat vanaf april 2018 gratis onbeperkt internet aanbieden voor alle passagiers. Sinds januari 2016 konden gasten al genieten van minimaal 1 uur gratis wifi per dag. Het nieuwe beleid voorziet alle cruisereizigers in standaardsuites van gratis onbeperkt standaard internettoegang. Passagiers die verblijven in grotere suites (van Silvers suites tot de Owner’s suites) ontvangen gratis onbeperkt premium internettoegang voor maximaal twee apparaten tegelijk. Onbeperkt premium internettoegang is ook beschikbaar voor gasten die een upgrade willen.
 
‘We weten hoe belangrijk het voor onze gasten is om hun e-mail te lezen en foto’s te delen op sociale media terwijl ze op vakantie zijn. Nu met gratis onbeperkte wifi in alle suites kunnen zij verbonden blijven terwijl ze op reis zijn naar de meest opwindende plekken op aarde’, aldus Barbara Muckerman, Hoofd Marketing van Silversea.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!