Extra stop voor Magellan in Rotterdam op Tweede Paasdag

Magellan

Het cruiseschip Magellan van Cruise & Maritime Voyages zal op Tweede Paasdag (maandag) Rotterdam aandoen. Dat meldt Cruise Port Rotterdam zaterdag op Facebook. Het grootste schip van de Britse cruisemaatschappij wordt om 09:00 uur verwacht aan de Wilhelminakade. De exacte vertrektijd is nog niet bekend, 17:00 uur of mogelijk tot later (evt. met overnachting).

Het zal de tweede Nederlandse bestemming zijn die de Magellan aandoet tijdens een 8-daagse Paascruise met Londen als in- en ontschepingshaven. Amsterdam staat op Eerste Paasdag (zondag) van 12:00-24:00 uur op het programma. Slechte weersomstandigheden zijn mogelijk de reden voor de extra stop in Rotterdam. Andere bestemmingen die zouden worden bezocht zijn de Scilly-eilanden, Guernsey, Rouen en Honfleur.
Een kijkje nemen aan boord van de Magellan? Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!