Nieuwe Carnival Horizon vertrokken voor Maiden Voyage vanuit Barcelona

Het nieuwe cruiseschip van Carnival Cruise Line, Carnival Horizon, is maandag vanuit het Spaanse Barcelona vertrokken voor haar Maiden Voyage. Het zusterschip van de Carnival Vista vaart een 13-daagse cruise met stops in Italië, Kroatië, Malta en Griekenland. De reis is de start van een serie cruises in Europa met als slotstuk een 14-daagse transatlantische cruise die eindigt op 23 mei in New York.
Na de doopceremonie met doopmoeder Queen Latifah begint de Carnival Horizon op 24 mei aan haar inaugurele zomerseizoen van 4- en 8-daagse cruises naar Bermuda en de Caribbean vanuit New York. Daarna vindt de repositionering plaats naar Miami waar ze het gehele jaar door 6- tot 8-daagse reizen gaat maken naar de Caribbean, te beginnen op 22 september 2018.

De Carnival Horizon biedt verschillende unieke voorzieningen waaronder een nieuwe WaterWorks-waterpark met Dr. Seuss thema, Bonsai Teppanyaki, het eerste teppanyaki restaurant in de vloot, Guy’s Pig & Anchor Smokehouse|Brewhouse met populaire barbecue-gerechten van Guy Fieri en vier nieuwe ambachtelijke bieren exclusief gebrouwen aan boord.
Het tweede cruiseschip in de Vista-klasse, Carnival Horizon, beschikt ook over ‘fun’ innovaties zoals de Skyride, een fietstocht in de lucht, een IMAX theater, de Havana-sectie met tropisch geinspireerde hutten met eigen zwembad en Family Harbor met extra ruime accommodaties en de Family Harbor Lounge. Carnival Horizon heeft, zoals haar naam al aangeeft, veel eet- en drinkgelegenheden met geweldig uitzicht met zitplekken zowel binnen als buiten waaronder Bonsai Sushi, Fahrenheit 555 steakhouse en de Library Bar.

Cruisen met de Carnival Vista? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!