Azamara Pursuit gearriveerd in Belfast voor uitgebreide renovatie

Woensdag is het derde cruiseschip van Azamara Club Cruises, Azamara Pursuit, gearriveerd in het -Noord-Ierse Belfast voor een uitgebreid renovatie op de scheepswerf van Harland & Wolff. De voormalige Adonia is afkomstig uit de Bahamas waar het na de overdracht van rederij P&O Cruises in droogdok volledig is nagekeken en waarbij o.a. de boeg is voorzien van een nieuwe lik verf en de nieuwe naam.

De MJM Group zal het schip in vier maanden tijd compleet restylen zodat ze begin augustus 2018 aan alle eisen en wensen voldoet van haar nieuwe werkgever Azamara Club Cruises. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot project in Noord-Ierland wordt uitgevoerd. Er zullen in totaal 800 mensen betrokken zijn bij de renovatie, die meer dan 50 miljoen pond gaat kosten. In de tussentijd zullen de 600 bemanningsleden in Belfast trainingen ondergaan. Eind juli vaart de Azamara Pursuit naar Southampton, waarvandaan de maiden voyage start naar Noorwegen.

Zie onder een timelapse van de aankomst van de Azamara Pursuit in Belfast:

Boek een cruise of vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!