Cruise Radiance of the Seas geannuleerd vanwege reparatie azipod

Radiance of the Seas

Royal Caribbean International heeft een 12-daagse cruise in Australië op 6 april van de Radiance of the Seas moeten annuleren vanwege noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan het Azipod aandrijfsysteem van het schip. Het probleem heeft momenteel impact op de snelheid van het schip, waardoor nog geplande cruises in gevaar komen.

Volgens de Amerikaanse cruisemaatschappij is de veiligheid niet in het geding en zijn alle services aan boord gewoon beschikbaar. Bij terugkomst in Sydney zal de Radiance of the Seas van 6 tot 17 april in droogdok gaan. Passagiers op de getroffen cruise krijgen hun cruisesom volledig terugbetaald inclusief een 100% tegoedbon voor een toekomstige cruise.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.