Er kort tussen uit: Met Norwegian Epic van Barcelona naar Civitavecchia

Wil je er binnenkort op uit? En niet zomaar een stedentrip naar 1 stad, maar naar meerdere steden?  Op zondag 20 april 2018 vertrekt de Norwegian Epic op een korte 4-daagse reis van Barcelona naar Civitavecchia met één stop in Napels. Wij bekijken de cruise in detail en nemen je als het ware alvast mee op deze reis. Deze cruise is beschikbaar vanaf slechts € 299.

De bestemming: Barcelona, Napels en Civitavecchia

Je vertrekt op zondag 22 april 2018 uit het bruisende Barcelona. De Norwegian Epic vertrekt om 18:00. Wil je optimaal genieten van Barcelona dan raden we je aan om 1 dag eerder te gaan. Zo kan je nog het Gaudi park verkennen of het voetbalstadion Camp Nou van Barcelona. Verrassend is bijvoorbeeld ook een bezoek aan het Olympisch museum in het Olympisch park. 

Op zee komt de Norwegian Epic tot leven. ‘s Avonds is het erg gezellig in het atrium bij de pub. Maar liefst 3 dekken bieden je op de Norwegian Epic entertainment, restaurants en bijzondere bars.

capri
Capri

Na de zeedag kom je aan in Napels. Ben je er nog nooit geweest? Bezoek dan zeker de Vesuvius of ga naar de oude Romeinse stad Pompeii. Heb je Napels al een keer aangedaan, ga dan eens naar Capri. Dit exclusieve eiland ligt op ferry afstand vanuit Napels.

Tot slot eindigt je cruise in Civitavecchia. In april is het prima weer om een aantal dagen nog in Rome te verlengen. Je reist vanaf Civitavecchia in één uur naar Rome. Het mooiste vinden wij dat je urenlang in Rome kan rondstruinen door mooie wijken.

Datum Haven Aankomst en vertrektijd
22 april 2018  (zondag) Barcelona vertrek 18.00 uur
23 april op zee
24 april Napels 07.00-19.00 uur
25 april Civitavecchia aankomst 06.00 uur

 

Het schip: Norwegian Epic

De Norwegian Epic****+ heeft een revolutionair ontwerp, vooral aan de binnenkant van het schip. De Epic heeft als enige schip in de vloot namelijk een gewaagde hutindeling. De hutten kennen geen gewone badkamer die afsluitbaar is met een deur.  De wanden van de gehele hut zijn gegolfd. Voor de solo-reizigers onder ons zijn er unieke mooie 1 persoonshutten gecreëerd met een speciale lounge.

De Epic biedt enorm veel Freestyle cruising aan. Er zijn meer dan 20 restaurants waar Frans, Italiaans, Sushi, vis, Japans en nog veel meer verorberd kan worden. De eerste ‘ijs’bar op zee (met winterjas) is op de Epic te vinden.

Ontspanning in de enorme spa,waar een uitgebreide hydropool en verschillende rust- en saunaruimtes zijn. Voor de kinderen zijn er geweldige kinderclubs, een wervelend zwembad met veel glijbanen en de Epic Plunge.

Het entertainment is van hoog niveau met wervelende live-optredens, diner-shows en hollywood shows in het theater.

Gegevens Norwegian Epic:

 In de vaart  2008
 Brutotonnage  99.500
 Lengte en breedte  329 meter lang, 40 meter breed
 Passagiers  4100
 Bemanning  1708
 Aantal     passagiersdekken  15

Hutten

Op de Norwegian Epic zijn de volgende hutcategorieën momenteel nog boekbaar.

  • binnenhut vanaf € 299 per persoon.
  • balkonhut vanaf €449
  • Suite vanaf €469

Inclusief

Fooien, havengelden, koffie, thee, water, alle maaltijden, roomservice, theatervoorstellingen en entertainment,

Deze cruise is boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)