Vernieuwde Sapphire Princess onderweg naar Europa

De Sapphire Princess is recent vanuit Singapore vertrokken richting het Verenigd Koninkrijk en zal vanuit Southampton haar rondreizen van mei tot oktober 2018 maken.

Princess Cruises heeft een uitgebreide twee weken durende renovatie aan haar 2.760 gasten tellend Sapphire Princess cruiseschip voltooid. Zij zal dit jaar en in 2019 vanuit Southampton vertrekken. De modernisering werd uitgevoerd in Singapore. Door deze renovatie beschikt het schip nu over zowel een aantal verbeterde ruimtes aan boord als noviteiten in het productaanbod.

Verschillende reizen staan op het programma; met name naar de Méditerranée en Noord Europa. Voor 2019 staat een 24-daagse reis Canada & New England gepland. Southampton is vanuit Nederland en België zeer makkelijk aan te reizen, met zowel vliegtuig als auto.

Onderdeel van de modernisering is de introductie van een nieuw luxueus bed. Dit bed is exclusief ontworpen voor Princess Cruises en bestaat uit een verbeterde matras ondersteuning, zacht linnen en een kingsize deluxe kussen gevuld met veren of anti-allergisch microfibre. Princess heeft voor het ontwerp van dit bed samengewerkt met Dr. Michael Breus, bekend slaapexpert en WebMD adviseur. Het bed heeft de hoogste notering als ‘beste cruiseschip bed’ ontvangen door de Cruise Critic website.

Andere verbeteringen aan boord zijn:

  • Upgrade van de Spa en Wellness;
  • Nieuwste fitnessapparatuur;
  • Aanpassingen aan de winkels aan boord;
  • De komst van een Effy Fine Jewelry boutique;
  • Een enorm LED-scherm (15 meter breed, 4,5 meter hoog) in de theaterzaal;
  • Princess Cruises’ signatuur logo op de scheepsboeg.

Tony Roberts, Princess Cruises’ vice president Europa, vertelt: “Deze vernieuwing van de Sapphire Princess is perfect getimed voor onze ‘Europese gasten’ en we kijken er naar uit om haar te verwelkomen, zowel dit jaar als in 2019. Hij vervolgt: “Gasten die hun batterij willen opladen worden met veel zorg omringd: ons luxueuze bed staat garant voor een ultieme slaapnacht aan boord. Vakantie is een tijd waarin we allemaal willen ontspannen en uitrusten. Met Princess kun je het meeste uit je dag halen zowel aan als van boord wetend dat je volledig uitgerust en verkwikt huiswaarts keert. Dankzij de aanvullende verbeteringen kunnen onze gasten genieten van een scala aan faciliteiten aan boord. Van genieten in de spa, tot ontspannen in een yoga klas tot je overgeven aan winkelen”.

Cruisen in Europa met de Sapphire Princess? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)