Cruisereiziger
BestemmingenCruiseterminal

Amsterdam verwacht luxe cruiseschip van Ritz Carlton in 2020

Het gloednieuwe exclusieve cruiseschip van Ritz-Carlton zal in haar eerste seizoen een bezoek brengen aan Amsterdam.  Het luxe cruiseschip komt in de lente van 2020 in de vaart.

De eerste cruise start op 1 februari 2020 vanuit Fort Lauderdale waarna het schip vanuit het Caribisch gebied naar Europa toe komt. Na een aantal cruises in de Middellandse Zee zet het schip koers naar Noord-Europa. Op 14 juli begint vanuit Londen een 10-daagse cruise die Amsterdam zal aandoen op 19 en 20 juli 2020. Het schip voor 298 passagiers komt aan rond 14.00 uur in de middag en vertrekt de volgende dag om middernacht naar haar volgende bestemming, Hamburg.

Na een aantal cruises in de Oostzee gaat het schip via IJsland de oversteek maken en haar eerste seizoen eindigen in Canada & New England.

Boekingen zijn open in mei 2018 voor vaste gasten van de hotelketen. In juni voor iedereen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)