Boekingen inaugurele seizoen Seven Seas Splendor geopend

Met ruimte voor 750 gasten zal het all-suite, all-balcony schip Seven Seas Splendor zich bij haar zusterschip Seven Seas Explorer voegen in 2020. De eerste reis begint op 7 februari 2020 waarbij gasten worden meegenomen op een onvergetelijke, 14 overnachtingen durende, trans-Atlantische reis van Barcelona naar Miami.

Het inaugurele seizoen bestaat uit een verscheidenheid aan routes die iconische bestemmingen aandoen in de Caraïben, Noord-Amerika en de Middellandse Zee. Gasten kunnen daarnaast talloze beroemde musea en bezienswaardigheden ontdekken dankzij het onbeperkte aanbod van gratis excursies op elke reis.

“Voor Seven Seas Splendor’s inaugurele seizoen reizen we naar bestemmingen die net zo bijzonder zijn als het schip zelf,” aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Op basis van feedback van onze gasten over onze huidige routes door de Caraïben, Noord-Amerika en de Middellandse Zee, verwachten we dat het nieuwe aanbod populair zal zijn onder zowel nieuwe als vaste gasten die de unieke kans willen grijpen om een van de eersten te zijn die mee reizen op het nieuwste luxe schip in onze vloot.”

Panama Kanaal & Caribische reizen
Na haar eerste trans-Atlantische reis op 7 februari 2020, vaart Seven Seas Splendor op 25 februari door het Panama Kanaal, op weg van Miami naar Los Angeles en gooit het schip haar ankers uit in onder andere Cartagena en langs de prachtige kustlijn van Cabo San Lucas. Daarna vaart het schip op 14 maart 2020 door van Los Angeles naar Miami. Gasten kunnen onder andere het romantische Catalina Island, Acapulco en Puntarenas bezoeken.

Noord-Amerika & Atlantische Oceaan oversteek
Eenmaal terug aan de Atlantische kust begint ze op 1 april 2020 aan een voorjaarsuitstapje tussen Miami en New  York. Hoogtepunten van deze reis zijn een bezoek aan Oranjestad, Aruba en Charleston, South Carolina, voordat het schip in de drukte van de Big Apple aankomt. Vervolgens zet ze op 16 april 2020 vanuit New York koers naar Barcelona, een reis van in totaal 14 overnachtingen.

Mediterrane bestemmingen
Op 30 april 2020 begint Seven Seas Splendor aan haar inaugurele mediterrane seizoen, met als groot voordeel dat het de perfecte afmetingen heeft om ook de kleinere havens te bereiken, van Palamos en Toulon tot Kotor. De eerste van deze mediterrane reizen is een cruise van 12 nachten vanuit Barcelona die eindigt met een groot hoogtepunt: een overnachting in het romantische Venetië. In de zomer van 2020 maakt het schip een reis naar de ‘oude wereld’.  Op 4 juni 2020 doet het schip in een reis van 12 nachten bestemmingen aan zoals Jeruzalem en Rhodos. Vervolgens vinden er op 10 en 26 juni 2020 nog eens twee reizen van 10 nachten plaats waarbij gasten de kans krijgen om de beste stranden en steden ter wereld te bezoeken, van Ibiza tot Rome.

Vraag een offerte aan bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)