Seabourn biedt gasten nieuwe ervaring: dineren in open lucht

Ultraluxe rederij Seabourn biedt haar gasten een nieuwe ervaring: dineren in de open lucht. ‘Earth & Ocean at The Patio™’ is een à la carte dinerconcept ontwikkeld door chef Anton Egger om de gasten te verwennen met een diner bij kaarslicht en een verfijnd menu vol smaken uit authentieke, favoriete streekgerechten van over de hele wereld. ‘Earth & Ocean at The Patio™’ gaat in mei 2018 van start op hetzelfde ogenblik als de lancering van het nieuwste schip, Seabourn Ovation. Deze culinaire optie in de open lucht aan het zwembad wordt ’s avonds aangeboden en zal tegen de lente van 2019 op de hele vloot verkrijgbaar zijn.

“‘Earth & Ocean at The Patio is een nieuwe stap in de ontwikkeling van het culinaire aanbod op de Seabourn-vloot en biedt onze gasten een culinaire reis naar verre bestemmingen in een heel gastvrije en ontspannende setting in de open lucht,” zegt Richard Meadows, President van Seabourn. “Het nieuwe concept zal één van de vele hoogtepunten zijn waarvan gasten kunnen genieten bij de lancering van Seabourn Ovation. We kijken ernaar uit ‘Earth & Ocean at The Patio’ het komende jaar naar al onze schepen uit te breiden.”

Onder een sterrenhemel
‘Earth & Ocean at The Patio’ is een unieke dinerervaring aan boord, waarbij een waaier van vers bereide, creatieve gerechten van over de hele wereld geserveerd worden in een relaxte setting onder een sterrenhemel, met nog een laatste glimp van de zon en het eerste zachte maanlicht. De gerechten zijn stuk voor stuk verfijnd en authentiek, op basis van de smaken van favoriete streekgerechten uit alle uithoeken van de wereld.

Gasten kunnen bij ‘Earth & Ocean at The Patio’ bijvoorbeeld worden verwelkomd met grissini met gerookte bacon en huisbereid, ambachtelijk brood. Andere gerechten worden op een aparte manier geserveerd, zoals in zwarte, ijzeren pannen met lange steel waarin het gerecht verder kan sudderen, of gesloten Marokkaanse tajine in keramiek, zodat het overheerlijke gerecht heet blijft, niet uitdroogt en zijn smaak ten volle behoudt.

De tafelinrichting is speciaal ontworpen in samenwerking met keramiekkunstenaar Wynne Noble van Noble Plateware in New York en versierd in zachte aarde- en oceaankleuren.

Seabourn zal updates over Seabourn Ovation bekendmaken via de speciaal ontworpen microsite: www.seabourn.com. Je vindt er beeldmateriaal, alle details en het allerlaatste nieuws over de vooruitgang van het schip, zelfs een aftelklok “Sunsets until launch”. Zo krijg je een blik achter de schermen van de spannende lancering van het nieuwste luxeschip van Seabourn. De site wordt voortdurend geüpdatet met leuke weetjes, nieuws en beelden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)