Carnival Corporation opent nieuw Eco-park op St. Maarten

Officieren van de Carnival Sunshine vierden vandaag samen met overheidsvertegenwoordigers de opening van een nieuw eco-park op St. Maarten, het Rainforest Adventure’s Rockland Estate. Minister-president van St Maarten, Leona Romeo-Marlin en de gouverneur Dr. Eugene Holiday waren bij de openingsceremonie aanwezig. Dankzij financiële hulp van Carnival Corporation kon het park gebouwd worden. Voorop in het park staat het behoud van de natuur op St. Maarten. Gasten kunnen in het park gebruik maken van een zipline, een stoeltjeslift die je naar het hoogste punt brengt, en een banden(glij)baan. Het bijbehorende museum in het eco-park toont de geschiedenis en cultuur van St. Maarten en haar inwoners.

Het park is op korte afstand gelegen van St. Maartens cruiseterminal in Philipsburg. Carnival Corporation brengt vele schepen van haar acht merken, regelmatig naar Philipsburg.

Cruises naar St. Maarten zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.