Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

Nieuwe Almhütte aan boord van opgefriste AIDAbella

Het cruiseschip AIDAbella is dinsdag teruggekeerd in de vaart na een succesvolle droogdokperiode van 2 weken (10 tot 24 april 2018) op de scheepswerf Chantier Naval in Marseille. Aan boord zijn zowel talrijke innovaties als technische verbeteringen doorgevoerd. Nieuw is bijvoorbeeld de Almhütte, een restaurant met het concept ‘Het beste uit het Alpenland’. De Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises borduurt daarmee voort op haar populaire Brauhaus, dat reeds te vinden is op de AIDAblu, AIDAmar, AIDAperla, AIDAprima, AIDAsol, AIDAstella en in november van dit jaar ook de AIDAnova.

De Almhütte serveert een diversiteit aan biersoorten en traditionele gerechten zoals pretzels, obatzda, vleessalade, gegrilde kip en eend en goulash met knoedels. Zowel het eten als de service zijn inclusief. De drankjes zijn wel tegen betaling. Je kan er de gehele dag terecht en er zijn diverse themafeesten met live muziek en karaoke. Tijdens het droogdok is de AIDAbella ook uitgerust met een ijsbar van Langnese Happiness Station. Gasten kunnen hier er genieten van de populaire swirls. Verder heeft het winkelgedeelte een nieuwe look gekregen met een groot en divers assortiment aan producten.

Op technisch vlak zijn er uitlaatgaskatalysatoren geinstalleerd. Bovendien is er een start gemaakt met de realisatie van walstroom, zijn de communicatiesystemen gemoderniseerd en is de boeg schoongemaakt. Daarnaast is ook de kusmond opgefrist en is er over het gehele schip nieuw tapijt gelegd. Aankomende maand kunnen gasten genieten van alle nieuwe faciliteiten tijdens de cruises die vanuit Kiel gepland staan naar de Noorse fjorden en de Oostzee.

Cruisen met de AIDAbella? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger