Seabourn neemt Seabourn Ovation in ontvangst van Fincantieri

Scheepswerf Fincantieri heeft vrijdag officieel de splinternieuwe Seabourn Ovation (600 passagiers) overgedragen aan haar eigenaren Seabourn. In het Italiaanse Sestri, nabij Genua, werden de handtekeningen gezet voor de overdracht. Voor Fincantieri is de Seabourn Ovation het tweede ultraluxe schip dat zij voor Seabourn gebouwd heeft. In 2016 construeerde Fincantieri de Seabourn Encore Directeur van Fincantieri, Giuseppe Bono verwelkomde Micky Arison, voorzitter van moedermaatschappij Carnival Corporation, en Richard D. Meadows, directeur van Seabourn Cruise Line. Seabourn heeft hiermee haar vijfde nieuwbouwschip in handen.

Voor Fincantieri is de bouw van de Seabourn Ovation een innovatief project geweest, met de focus op energie optimalisatie en een zo klein mogelijke impact op het milieu.

De Seabourn Ovation start haar inaugurele seizoen met een 11-daagse cruise over een aantal dagen, op 5 mei 2018, van Venetië naar Barcelona. De doop zal plaatsvinden op 11 mei in de haven van Valletta op Malta.

Cruisen met de Seabourn Ovation? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)