Seabourn neemt Seabourn Ovation in ontvangst van Fincantieri

Scheepswerf Fincantieri heeft vrijdag officieel de splinternieuwe Seabourn Ovation (600 passagiers) overgedragen aan haar eigenaren Seabourn. In het Italiaanse Sestri, nabij Genua, werden de handtekeningen gezet voor de overdracht. Voor Fincantieri is de Seabourn Ovation het tweede ultraluxe schip dat zij voor Seabourn gebouwd heeft. In 2016 construeerde Fincantieri de Seabourn Encore Directeur van Fincantieri, Giuseppe Bono verwelkomde Micky Arison, voorzitter van moedermaatschappij Carnival Corporation, en Richard D. Meadows, directeur van Seabourn Cruise Line. Seabourn heeft hiermee haar vijfde nieuwbouwschip in handen.

Voor Fincantieri is de bouw van de Seabourn Ovation een innovatief project geweest, met de focus op energie optimalisatie en een zo klein mogelijke impact op het milieu.

De Seabourn Ovation start haar inaugurele seizoen met een 11-daagse cruise over een aantal dagen, op 5 mei 2018, van Venetië naar Barcelona. De doop zal plaatsvinden op 11 mei in de haven van Valletta op Malta.

Cruisen met de Seabourn Ovation? Vraag een offerte aan bij:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.