MSC Cruises brengt MSC Bellissima in 2020 naar Azië

MSC Bellissima

MSC Cruises maakt bekend dat de MSC Bellissima in 2020 naar Azië gaat. Het 2e schip uit de Meraviglia klasse, wordt momenteel gebouwd in Saint-Nazaire en komt in de lente van 2019 in de vaart. Na haar eerste zomerseizoen in 2019 in de Middellandse Zee zal ze vanaf lente 2020 in Azië cruises maken. Net als de MSC Meraviglia beschikt het schip over een promenade met een LED dak van 80 meter lang, exclusieve Cirque du Soleil at Sea shows en een next-generation MSC Yacht Club.

De MSC Bellissima zal vanuit Shanghai de Chinese cruisepassagiers gaan bedienen. De routes gaan bovendien ook naar Japan om Japanse cruisegasten mee te nemen. Bovendien zullen sommige cruises ook voor internationale gasten bestemd zijn, zodat ook zij aan boord van een MSC Cruises schip de populaire regio kunnen ontdekken.
De MSC Splendida is deze week gearriveerd vanuit Dubai naar Shanghai en zal aanstaand seizoen varen vanuit Shanghai en Yokohoma (Japan). Vóór haar aankomst werd het schip van binnen vernieuwd om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de Chinese en Japanse cruisereizigers. Ook werd de MSC Splendida voorzien van de MSC for Me ontwikkelingen, waarbij digitale informatievoorziening centraal staat, onder andere met een app.
Cruises bij MSC Cruises zijn beschikbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)