Oceania Cruises introduceert nieuwe menu’s in gehele vloot

Passagiers aan boord van de cruiseschepen van de luxe cruisemaatschappij Oceania Cruises kunnen zich dit jaar verheugen op compleet vernieuwde menu’s voor het diner in haar hoofdrestaurant, Grand Dining Room. Volgens de Amerikaanse rederij gaat het om de meest uitgebreide en diverse spijskaart op zee. De gerechten zijn geïnspireerd op de wereldkeuken. Daarnaast doet de hoofdchef ook elke avond een aanbeveling voor 4 gangen gecombineerd met 4 verschillende wijnen.

Gasten kunnen elke avond kiezen uit meer dan 24 gerechten, 6 voorgerechten, 3 soepen, 4 salades, 9 hoofdgerechten en 9 bijgerechten. Op elk menu staan ook vegetarische en de gezonde Canyon Ranch geselecteerde gerechten. In totaal gaat het om meer dan 800 nieuwe gerechten. Passagiers hebben de flexibiliteit om zelf hun eigen diner samen te stellen bijvoorbeeld door alleen enkele voorgerechten te bestellen.

De nieuwe dinermenu’s zijn inmiddels doorgevoerd aan boord van de Riviera. Later deze maand volgt ook de Sirena. De Insignia (juni), Nautica en Marina (juli) en Regatta (augustus) staan daarna op het programma.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.