Princess Cruises en cast ‘The Love Boat’ krijgen ster op Hollywood Walk of Fame

Princess Cruises en de originele cast van de populaire televisie-show ‘The Love Boat’ worden geëerd met een ster op de fameuze Hollywood Walk of Fame. Volgende week donderdag 10 mei staat er een officiële ceremonie van de initiatiefnemer, de Hollywood Chamber of Commerce, gepland voor de deur van het Dolby Theatre op Hollywood Boulevard. Naar verwachting zullen alle bekende acteurs van de show, die in mei 1977 voor de eerste keer op televisie werd uitgezonden, aanwezig zijn zoals Gavin MacLeod (Captain Stubing), Jill Whelan (Vicki), Ted Lange (Isaac), Bernie Kopell (Doc), Lauren Tewes (Julie) en Fred Grandy (Gopher).

‘Wat een verrassing voor onze cast dat we met Princess Cruises worden geëerd op Hollywood Boulevard. ‘The Love Boat’ bood ons vele mogelijkheden om de wereld te zien, levenslange vriendschappen te creëren en natuurlijk het plezier van cruisen te introduceren. Mensen spreken me nog steeds aan om te zeggen dat de show hen iets heeft gegeven om over te dromen, verliefd worden, geluk vinden en tegelijkertijd het verlangen om te reizen. Nu, meer dan 40 jaar later, is cruisen een vakantie voor iedereen en de groei van de industrie bewijst des te meer dat dromen echt uitkomen’, aldus MacLeod, merkambassadeur van Princess.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!