Cruisereiziger
Kinderen

Kinderprogramma Camp Ocean gelanceerd op alle schepen Carnival Cruise Line

Kinderen van 2 tot 11 jaar kunnen vanaf heden op alle cruiseschepen van Carnival Cruise Line zich vermaken in Camp Ocean, de speelzones met zeethema aan boord. De afgelopen periode zijn de kleurrijke faciliteiten gelanceerd op de 26 schepen van de Amerikaanse rederij. Het omvat meer dan 400 verschillende activiteiten, van educatieve spellen (Marine Life Trivia en Ocean Bingo) tot knutselen (Fork Print Puffer Fish en Shark-Art) en activieve spellen (Crab Soccer en Sea Creatures Aerobics). Het doel is om kinderen op een leuke en boeiende manier kennis te laten maken met de oceaan.

Camp Ocean verwelkomt de kids in lichtblauwe en wit gekleurde onderwaterruimtes. Ervaren medewerkers houden toezicht op de activiteiten voor kinderen in 3 leeftijdsgroepen “Penguins (2-5),” Sting Rays “(6-8) en” Sharks “(9 -11). Op bepaalde schepen zijn er ook gemeenschappelijke ruimtes aanwezig met leuke speelruimtes genaamd ‘Party Reef’ en ‘Creative Cove’, een ruimte voor tal van handarbeid. De schepen van Carnival bieden ook faciliteiten en activiteiten voor kinderen van 12-14 jaar (Circle C-programma) en 15-17 jaar (Club O2).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!