Verlenging Silver Spirit succesvol afgerond

Silversea meldt dat vorige week de verlenging en renovering van haar cruiseschip Silver Spirit is afgerond. De enorme aanpassingen vonden plaats op de scheepswerf van Fincantieri in Palermo. Het schip werd letterlijk in tweeën geknipt waarna er een voorgefabriceerde sectie van 15 meter werd tussengeplaatst. Daarnaast werden ook de publieke ruimtes en de suites opnieuw ingericht, het zwembaddek vergroot en het aantal restaurants uitgebreid naar 8 waaronder de nieuwe Spaccanapoli, Silver Note, Atlantide, Indochine en de gerenoveerde La Terrazza. Andere nieuwe voorzieningen zijn de Arts Cafe, Tor’s Observation Library, de Zagara Spa, de Panorama Lounge en de Dolce Vita lounge.

De opgefriste Silver Spirit vertrok zondag vanuit Civitavecchia voor haar inaugurele cruise. Het is de eerste van een serie van cruises in Europa. In september maakt het schip de oversteek naar Noord-Amerika waar het tot november verblijft. Het schip gaat daarna vanuit Fort Lauderdale reizen maken naar de Caribbean.

Cruisen met de Silver Spirit? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.