Win een 8-daagse cruise op Holland America Line’s nieuwste schip Nieuw Statendam

Om te vieren dat haar nieuwste schip in december dit jaar in de vaart komt, heeft Holland America Line een prijsvraag uitgeschreven. Hierbij maakt men kans op een 8-daagse cruise in 2019 voor twee personen aan boord van het nieuwe schip de Nieuw Statendam. De prijsvraag loopt tot 15 juni 2018 en de winnaar wordt op 30 juni 2018 bekend gemaakt.

Om mee te doen, moeten kanshebbers naar de site https://halnieuwstatendamsweeps.com/nl/ gaan en het formulier invullen. Wanneer dat gedaan is, kan men nog eenmaal meedingen door de link te delen op Facebook of Twitter waardoor deelname als dubbel telt.

Prachtig nieuw schip
“We kijken ontzettend uit naar de komst van de Nieuw Statendam en we willen ons enthousiasme delen door iemand de kans te geven te gaan cruisen op ons prachtige nieuwe schip,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Nieuw Statendam wordt een geweldige toevoeging aan onze vloot en deze prijsvraag is een gebaar van ons om iets speciaals te doen voor onze trouwe gasten en fans.”

De prijswinnaar ontvangt een 8-daagse cruise in 2019 voor twee personen in het Caribisch gebied of Europa in een balkonhut aan boord van de Nieuw Statendam. Het nieuwe schip gaat tot april vanuit Fort Lauderdale de goudgele stranden en zonovergoten hemel van het Caribisch gebied ontdekken. Daaropvolgend steekt de Nieuw Statendam de Atlantische Oceaan over en brengt de zomer door in Noord Europa en de Middellandse Zee. Het schip keert terug naar het Caribische gebied in oktober 2019.

De Nieuw Statendam prijsvraag is beschikbaar voor alle inwoners van Nederland met een minimumleeftijd van 18 jaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

4 thoughts on “Win een 8-daagse cruise op Holland America Line’s nieuwste schip Nieuw Statendam

 • 13 mei 2018 om 21:30
  Permalink

  Ook wij doen mee om een cruise te winnen op de nieuwe prachtige schip

 • 14 mei 2018 om 00:22
  Permalink

  Vol verwachting klopt ons ❤️.

 • 16 mei 2018 om 12:06
  Permalink

  Graag kunnen we vast koffers pakken?

 • 17 mei 2018 om 14:23
  Permalink

  Ik heb geen ervaring met een cruise vakantie !
  Graag ga ik mee op reis om ons 25 jarig huwelijk te vieren.
  Het lijkt me echt geweldig !!!

Reacties zijn gesloten.