Zomerse Maiden Call Mein Schiff 1 in Amsterdam

Vandaag heeft Passenger Cruise Terminal in Amsterdam een bijzonder bezoek. De gloednieuwe Mein Schiff 1 (de opvolger van de ‘oude’ Mein Schiff 1), meerde aan het begin van de avond aan bij de cruiseterminal aan het IJ.  Om 14:30 uur meerde ze eerst aan bij de Waterland Terminal. Daarna zette ze rond 17:00 koers naar het centrum van Amsterdam, waar ze om 18:15 aanmeerde. De Mein Schiff 1 blijft ook vannacht nog aan de kade, want morgenochtend rond 07:00 uur staat het vertrek pas gepland.

Voor de 10-jarige TUI Cruises is de Mein Schiff 1 het begin van een nieuwe generatie cruiseschepen die 20 meter langer zijn waardoor ze een capaciteit krijgen van 2.900 passagiers. Volgend jaar gaat de uitbreiding verder met de nieuwe Mein Schiff 2, waarna in 2023 eenzelfde schip in deze klasse volgt onder de naam Mein Schiff 7.

Op 11 mei 2018 wordt de Mein Schiff 1 gedoopt tijdens de Hafengeburtstag in Hamburg.

Interesse in cruisen met de Mein Schiff 1? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)