Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Familie PenaVega benoemd tot doopfamilie Symphony of the Seas

De acteur en actrice Carlos en Alexa PenaVega zijn samen met hun 17-maanden oude zoon Ocean benoemd tot doopfamilie van het grootste cruiseschip ter wereld, Symphony of the Seas. Het is de eerste keer in de historie dat in november 2018 in Miami een cruiseschip wordt gedoopt door een familie in plaats van een doopmoeder of doopvader.

De PenaVega’s, die bekend zijn van diverse films en televisieshows, zijn niet onbekend met de cruiseschepen van Royal Caribbean Internatinonal. Het stel verloofde zich aan boord van de Oasis of the Seas en bracht haar ‘babymoon’ door op de Allure of the Seas. Carlos PenaVega was zelf 4 jaar oud toen hij zijn eerste cruise maakte. Zijn zoon ‘debuteerde’ al met 13 maanden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!