Cruisereiziger
Renovatie

Gerenoveerde Independence of the Seas terug in Southampton voor zomerseizoen

Na een uitgebreide renovatie is het cruiseschip Independence of the Seas zaterdag aangekomen in Southampton voor de start van haar zomerseizoen. Tijdens het droogdok ontving het derde cruiseschip van Royal Caribbean International in de Freedom-klasse diverse upgrades welke volgens de rederij zowel kinderen als bij volwassenen in de smaak zullen gaan vallen. Gasten kunnen bijvoorbeeld hun energie kwijt in de Sky Pad, een nieuwe virtual reality bungee-trampoline, of afkoelen in het interactieve waterpark Splashaway Bay, die groter is dan ooit.

Tot de andere nieuwe voorzieningen behoren de The Perfect Storm, een tweetal glijbanen, een glow-in-the-dark laser spel in Studio B, de escaperoom: The Observatorium, nieuwe lounges en Panoramic Oceanview hutten met ramen van de vloer tot het plafond, Playmakers Sports Bar & Arcade, Izumi Hibachi & Sushi, Fish & Ships, een eetgelegenheid aan het zwembad en de Sugar Beach snoepwinkel. Dinsdag vertrekt de gerenoveerde ‘Indy’ voor een 3-daagse cruise van Southampton naar Parijs, gevolgd door diverse cruises door geheel Europa.

Interesse in cruisen met de Independence of the Seas? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!