Norwegian Breakaway start zomerseizoen in Oostzee

Norwegian Breakaway

De Norwegian Breakaway is vrijdag haar zomerseizoen begonnen in haar tijdelijke thuishaven Kopenhagen. Tot begin oktober gaat het eerste cruiseschip in de Breakaway-klasse van Norwegian Cruise Line vanuit Denemarken 10-daagse cruises varen in de Oostzee. Daarbij zal het schip dat in 2013 is gebouwd bij de Meyer Werft in Papenburg steeds dezelfde route nemen met stops in Warnemünde (Duitsland, waar je ook kan opstappen), Tallinn (Estland), St. Petersburg (Rusland) met overnachting, Helsinki (Finland) en Nynashamn (Zweden). De Norwegian Breakaway (4.000 passagiers) is een van de 5 cruiseschepen van Norwegian Cruise Line die deze zomer in Europa varen.

‘We zijn zeer blij dat we weer een Breakaway-klasse schip in de Oostzee hebben dit jaar. Met de Norwegian Breakaway kunnen we onze gasten cruises bieden naar de mooiste Baltische steden op een van de meeste moderne schepen ter wereld’, aldus Kevin Bubolz, Managing Director Europe van Norwegian Cruise Line. 

Zoals op alle schepen in de vloot van Norwegian Cruise Line kunnen gasten genieten van het Premium All Inclusive concept op Norwegian Breakaway. Naast een grote selectie alcoholische en niet-alcoholische dranken, speciale koffiesoorten in alle restaurants tijdens maaltijden en servicekosten voor alle inbegrepen diensten, is nu ook 60 minuten internet per gast bij de prijs inbegrepen. Gasten die in The Haven verblijven ontvangen nog meer extra’s, zoals bijvoorbeeld $ 100 aan boordtegoed of eetarrangementen bij specialiteitenrestaurants, die normaal gesproken een toeslag vereisen.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de Norwegian Breakaway.

Interesse in cruisen met de Norwegian Breakaway? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesKras.nlStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.