Mein Schiff 1 groots gedoopt in Hamburg

Vrijdagavond is in Hamburg tijdens de Hafengeburtstag de Mein Schiff 1 gedoopt. De doop vond plaats aan de HHLA Container Terminal Buchardkai, dat gelegen is in het industriële gedeelte van de haven. In een zeer feestelijke ceremonie aan boord op het zwembaddek werden de doopmoeders verwelkomt, de twee Duitse Olympische kampioenen beachvolleybal Kira Walkenhorst en Laura Ludwig. Na een optreden van een aantal dansers en touwkunstenaars, werd de zegen uitgesproken en knalde de champagnefles met succes tegen de boeg.

Alle toeschouwers genoten vervolgens van een groots vuurwerk dat in de verre omtrek te zien was.

De officiële maiden voyage van Mein Schiff 1 start aanstaande zondag. Ze maakt dan een 6-daagse reis naar het zuiden van Noorwegen met stops in Bergen, Stavanger en Kopenhagen. Daarna staan er vanuit Kiel cruises op het programma naar de Oostzee. In het komende winterseizoen trekt het nieuwe cruiseschip naar Gran Canaria voor 7-daagse cruises waarbij de Canarische Eilanden, Madeira en Marokko worden aangedaan.

Interesse in cruisen met de nieuwe Mein Schiff 1? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.