Seabourn Ovation gedoopt in Valletta door Elaine Page

Doop Seabourn Ovation @Seabourn facebookpage

Vrijdagavond is de Seabourn Ovation in het Maltese Valletta gedoopt door Elaine Page. Het evenement vond plaats in de hoofdstad van Malta, UNESCO Werelderfgoed en Culturele Hoofdstad van Europa van 2018.

Tijdens de feestelijke ceremonie in de haven van Valletta werden gasten getrakteerd op een aantal feestelijkheden en een optreden door de doopmoeder van het schip, Elaine Page. Zij is een bekende musicalster die hoofdrollen heeft gespeeld in talrijke West End en Broadway musicals waaronder Eva Peron in Evita, Grizabella in Cats en Florence in Chess. Na haar optreden sprak ze de traditionele zegen uit en brak een fles champagne kapot tegen de boeg van het schip.

Op 8 juni (Vlissingen) en 9 juni (IJmuiden) zal de Seabourn Ovation al in Nederland te bewonderen zijn. Cruisereiziger zal het gloednieuwe luxe schip voor je gaan bezoeken.

Cruisen met de Seabourn Ovation? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)