Cunard’s Queen Mary 2 start haar transatlantische seizoen

Donderdag keert het vlaggenschip van Cunard, Queen Mary 2, terug naar haar thuishaven New York voor de start van haar transatlantische seizoen in 2018. Na een succesvolle wereldcruise hervat de QM2 haar reguliere dienstregeling over de Atlantische Oceaan, een route die 178 jaar geleden begon. Van mei tot en met december van dit jaar zal QM2 24 transatlantische oversteken maken.

Cunard organiseert voor haar gasten aan boord diverse activiteiten zoals wijnproeverijen, cocktailmixen, schilderlessen, schermen en stijldansen. Daarnaast kunnen passagiers hun kennis opdoen in de grootste bibliotheek op zee en het enige planetarium op zee.

Verder nodigt de Britse cruisemaatschappij via haar Insights-programma experts op diverse onderwerpen uit die tijdens de reis workshops en Q&A’s houden. Dit jaar vinden er op specifieke afvaarten speciale evenementen plaats in samenwerking met Ancenstry.com, NY Fashion Week en de International Space Week.

Altijd al een keer een cruise naar New York willen maken? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!