Nieuwe hutcategorie bij Azamara Club Cruises in 2020

Azamara Club Cruises heeft deze week haar cruiseprogramma voor 2020 bekendgemaakt. Met drie schepen zal de ultraluxe rederij in 92 cruises 41 nieuwe havens bezoeken zoals in Zuid-Afrika, Frans Polynesië en Hawaii. De rederij biedt maar liefst 170 overnachtingen aan de kade aan zodat je 2 dagen of meer een bestemming kunt ontdekken. Kenmerkend bij Azamara zijn de lange aanmeertijden zodat je veel kunt zien van de plek waar je op dat moment bent.

“Onze gasten spraken en we luisterden; De toevoeging van ons derde schip, de Azamara Pursuit SM, heeft onze voetafdruk op de zeven continenten kunnen vergroten “, aldus Larry Pimentel, President en CEO van Azamara Club Cruises. “In 2020 zal Azamara in totaal 473 avondverblijven en overnights aanbieden, met een stijging van 12% procent ten opzichte van 2019, waardoor we onze gasten de meest aantrekkelijke bestemmingen kunnen bieden.”

Azamara introduceert in 2020 een nieuwe hutcategorie met méér inclusief. De categorie genaamd Veranda Plus biedt een reguliere balkonhut maar met extra’s zoals internetminuten, een avond in een specialiteitenrestaurant, voorrang bij inscheping en meer.

Voor het eerst gaan de drie Azamara schepen (Azamara Journey, Azamara Quest en Azamara Pursuit) elkaar bovendien ontmoeten, op 8 oktober 2020 in Koper (Slovenië) waar voor alle gasten van de drie schepen een AzAmazing Evening in de haven zal worden gehouden. Daarna varen de drie gezamenlijk naar Venetië.

Een ander hoogtepunt wordt de wereldcruise van de Azamara Quest die zal starten op 20 februari 2020.

 

Cruises bij Azamara Club Cruises en bijvoorbeeld op de Azamara Journey zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)