Celebrity Cruises onthult spa aan boord van Celebrity Edge

Vandaag onthulde Celebrity Cruises de nieuwe spa aan boord van Celebrity Edge. Met meer dan 2050 m2 voor gasten om te ontspannen, bij te komen of te herstellen. De spa is geïnspireerd op de natuur, en  ontworpen door Kelly Hoppen MBE. Zij heeft de warmte en weelde in haar ontwerpen voor de accommodaties en de suites overgebracht naar de spa. De spa biedt een op American Health geïnspireerd assortiment van behandelingen aan in samenwerking met toonaangevende partners uit de branche.

“Onze inspiratie voor de spa was dezelfde inspiratie die we hebben gebruikt voor Celebrity Edge – onze gasten een sterkere verbinding met zee bieden,” zegt CEO Lisa Lutoff-Perlo. “Om de revolutie in ontspannen te starten hebben we ons nogmaals gewend tot Kelly Hoppen om de spa ervaring volledig te transformeren en een sfeer te ontwikkelen die de gast zal voorzien van alle luxe vanaf het moment dat deze binnen loopt.”

“De spa is altijd een heilige plaats voor mij geweest: toen ik een jong meisje was droomde ik altijd van het ontwerpen van mijn eigen spa. Celebrity Edge bleek de perfecte uitlaatklep te zijn voor het waarmaken van mijn dromen,” aldus Hoppen. “Een spa is een plaats waar iemand naar toe gaat om tot rust te komen en om in de watten gelegd te worden. Voor mij was het dus belangrijk dat de spa een neutraal kleurenpallet had, veel licht en dat de ruimte kalmte bij de mensen oproept. Ieder aspect van het ontwerp heeft een betekenis voor mij; van de dramatische kristallen installatie tot het imposante maar toch Zen sculptuur dat dient als ontvangstbalie.”

Celebrity heeft neutrale elementen gebruikt voor ieder moment van de spa ervaring, hier is een origineel concept voor bedacht dat SEA heet – geïnspireerd op de zee, de aarde en de lucht. Dit is ook de leidraad voor het ontwerp van de spa en de meer dan 124 behandelingen.

De ontspanningslounge omringt gasten met een Zen-ambiance, om gasten volledig tot rust te laten komen voordat de behandeling begint. Iedere behandeling begint met een uniek welkomst ritueel zodat het hoofd, het lichaam en geest voorbereid worden op de behandeling die volgt.

Celebrity Edge zal in haar inaugurale seizoen afwisselend zeven nachten Oostelijke en Westelijke Caribbean cruises aanbieden waarna het schip in 2019 haar gasten naar de Middellandse Zee vaart. Afvaarten van zeven tot elf nachten worden aangeboden met havens zoals Barcelona en Rome.

De thuishaven van Celebrity Edge is Fort Lauderdale, van waaruit zij haar eerste afvaart heeft op 01 december 2018. Celebrity Edge zal 3 zusterschepen krijgen in 2020, 2021 en 2022.

 

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)