Virgin Voyages onthult eerste ruimtes op nieuw schip

Virgin Voyages heeft haar openbare ruimtes bekendgemaakt voor hun nieuwste cruiseschip dat in 2020 verwacht wordt. De ontwerpen zijn van drie ontwerpbureaus waaronder ook Concrete Amsterdam. Zij hebben de lounge Athletic Club bedacht en specialiteitenrestaurant Test Kitchen waar gasten op een andere manier naar eten gaan kijken. 

De ruimtes zijn modern ingericht maar Virgin zal ook wat historische glamour laten zien door middel van bijvoorbeeld patrijspoorten en gebruik van staal en koper. 

Naast deze bekendmakingen zal er exclusief voor suitegasten op het bovenste dek een Richard’s Rooftop lounge zijn, vernoemd naar Virgin’s oprichter Richard Branson. Andere gasten zijn welkom in de eerder genoemde Athletic Club waar een ronde loungebank uitnodigt om van de zon te genieten of ‘s avonds van de sterren. 

In The Dock kunnen passagiers op het dek genieten van houten ligbedden, van de rust en van de natuur. 

Later in het jaar zullen de overige ruimtes en hutten bekendgemaakt worden. Het cruiseschip van Virgin Voyages (2800 passagiers, adult only) heeft nog steeds geen naam en wordt momenteel gebouwd bij Fincantieri in Genua. In haar eerste seizoen zal het schip in het Caribisch gebied gaan varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)