MSC Cruises breidt familieaanbod aan boord MSC Seaview uit

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat het, met het oog op de 250.000 kinderen die het dit jaar verwelkomt op haar cruiseschepen, haar familieaanbod verder heeft uitgebreid. Het gaat o.a. om nieuwe excursies die op maat zijn gemaakt voor families en nieuwe spelletjes en personages die op het nieuwe vlaggenschip MSC Seaview, die komende zomer in de vaart komt, worden geintroduceerd.

NIEUW: Must-See bezienswaardigheden speciaal gecreëerd met het oog op gezinnen

Bij de Family Explorer Club is er een manier bedacht om zowel kinderen als ouders te betrekken bij het ontdekken van bezienswaardigheden met op maat gemaakte excursies om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen. Deze interactieve rondleidingen zijn ontworpen om kinderen bezig te houden en tegelijkertijd een verrijkende ervaring voor volwassenen te bieden. De rondleidingen zijn geen bestaande excursies; het is een geheel nieuwe manier om samen bestemmingen te ontdekken. De kinderen spelen bij elke rondleiding een belangrijke rol bij het vervullen van een unieke missie. Ouders helpen door de instructies te lezen en hen te begeleiden. De kinderen krijgen voor elke taak die ze volbrengen een sticker, en een geweldig souvenir aan het einde van de reis.

Kinderen en ouders krijgen de kans om hun verbeelding de vrije loop te laten, zij genieten van het oplossen van spelletjes en raadsels terwijl ervaren personeel, opgeleide gidsen en storytellers de excursie begeleiden en beschikbaar zijn voor alle benodigde hulp. De excursie begint aan het einde van de ochtend en duurt niet langer dan 3 tot 4 uur, zodat de kinderen niet uitgeput raken en zij verder kunnen genieten op het schip van alle voorzieningen en activiteiten. De Family Explorer Club zal beschikbaar zijn op schepen die varen op de Middellandse- Zee en Noord-Europa.

Nieuw: ‘het schip van de zomer’

Voor de lancering van MSC Seaview in juni 2018, onthult MSC Cruises steeds meer activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. The MSC Seaview zal ‘het schip van de zomer’ zijn en zal het programma aan boord aan dit thema wijden door middel van spelletjes en nieuwe personages. Het schip zal maar liefst 1.300 kinderen verwelkomen deze zomer.

Naast de DOREMI family komt er een nieuwe mascotte op de MSC Seaview. De naam van de nieuwe mascotte is DORE SUMMER, een 11 jarige surfer die aanwezig zal zijn in een nieuw verkenningsspelletje ‘Find Dore Summer’ met leuke prijzen voor kinderen. Een ander spel met een zomerthema is een Social- Media uitdaging voor tieners die mee doen aan een zomer selfie wedstrijd. De tieners aan boord van MSC Seaview concurreren om de 30 must-have selfies rond het schip.

Op de uitgebreide lijst van bestaande MSC Cruises kinderactiviteiten, biedt MSC Seaview een live familie show aan voor ouders en kinderen, de DOREMI Summer Game waar zij elkaar kunnen uitdagen door het opnoemen van populaire nummers en video’s en de DOREMI Summer parade die elke dag rondom het zwembad plaatsvindt.

Een ander toevoeging op het schip zijn gloednieuwe afleveringen van ‘’Kelly & Kloe aan boord … een vakantie met zeezicht’’. De populaire web serie wordt opgenomen op MSC Seaview in de zomer van 2018. Alle kinderen aan boord krijgen de kans om auditie te doen en een ster van de populaire serie te worden.

MSC Seaview heeft de grootste oppervlakte voor kinderen, in totaal meer dan 700m2. Het schip beschikt over een Chicco babykamer met alle faciliteiten voor baby’s, twee LEGO-kamers met een eilandthema, ruimte voor kinderen met de leeftijd 3 tot 6 jaar en een ruimte met piratenthema voor kinderen van 7 tot 11 jaar.

NIEUW: Souvenirs van Chicco en LEGO

Op de MSC Seaview zullen ook de partners van MSC Cruises, LEGO en Chicco, ruimschoots vertegenwoordigd zijn o.a. met de lancering van het recente Chicco MSC Seaside-speelgoed voor baby’s en peuters. Het Chicco MSC Cruiseschip speelgoed wordt compleet geleverd met scheepsgeluiden en Caribische muziek. Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar oud. Dit nieuwe Chicco-speeltje sluit aan op het eerder gelanceerde MSC Meraviglia LEGO-scheepstuig, een populair souvenir.

LEGO en Chicco bieden een reeks van voorzieningen die beschikbaar zijn voor families over de hele vloot. De Chicco Baby Club is bedoeld voor kinderen tot drie jaar, waardoor het voor ouders met baby’s mogelijk is om nog steeds van een vakantie te genieten. Dankzij de samenwerking met LEGO kunnen gezinnen genieten van speelkamers, entertainment van ‘s werelds favoriete speelgoedproducent en kunnen kinderen zelfs een LEGO® Master Builder-diploma behalen na deelname aan een LEGO-ervaringsdag.

Interesse in cruisen met de MSC Seaview? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!