Cruisereiziger
Maidentrip

Nieuwe Marella Explorer gelanceerd in Palma

Foto: Marella Cruises

Donderdag is in Palma (Mallorca) het nieuwste cruiseschip van Marella Cruises, Marella Explorer, gelanceerd. Tien bemanningsleden, die tezamen elk deel van het schip vertegenwoordigden, zorgden er met een lichtstraal voor dat de champagnefles succesvol tegen de boeg kapot werd geslagen. Twee TUI-medewerkers fungeerden als doopmoeders van de voormalige Mein Schiff 1.

De absolute ster van de feestelijke avond was de Engelse zanger en DJ Craig David, die op het bovendek een spetterende show gaf aan de medewerkers, reisagenten en media. De avond werd afgesloten met een optreden door de Take That tribute band, Re-Take. Met een vuurwerkshow verliet de Marella Explorer Palma voor een korte cruise naar Barcelona. Vrijdag keert het schip weer terug naar het eiland voor de start van haar maiden voyage.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!