Costa NeoRiviera naar AIDA Cruises met nieuwe naam: AIDAmira

AIDA Cruises krijgt een nieuwe aanwinst: de Costa NeoRiviera zal in 2019 met de nieuwe naam AIDAmira gaan varen voor AIDA.  De AIDAmira gaat ingezet worden in het AIDA Selection Programm, waarin de kleinere schepen van AIDA Cruises uitzonderlijke routes varen naar nieuwe regio’s of exclusieve havens. De schepen blijven langer in de havens liggen waardoor de gasten in alle rust de regio kunnen ontdekken. Momenteel varen de AIDAcara, AIDAvita en AIDAaura deze routes. Door de grote vraag naar deze cruises en behoefte aan nieuwe bestemmingen zoals Zuid-Afrika, zal AIDA een vierde schip aan het programma kunnen toevoegen. 

De AIDAmira past qua grootte en aantal gasten (ca. 48.200 ton/1700 passagiers) uitstekend in het rijtje van de drie genoemde schepen. Overigens zal het schip een grondige renovatie krijgen zodat het een ‘echt’ AIDA schip zal worden met o.a. zes restaurants. De eerste cruise zal op 4 december 2019 starten vanaf Palma de Mallorca. De AIDAmira zal al snel naar het Afrikaanse continent vertrekken voor een 14-daagse Zuid-Afrika en Namibië route met havens zoals Kaapstad, Durban en een bezoek aan de Walvisbaai. 

De groei van AIDA Cruises gaat gestaag verder. Eerst zal in november 2018 de AIDAnova aan de vloot toegevoegd worden. In 2021 en 2023 komen vervolgens nog twee zusterschepen van de AIDAnova.  

Wil je nog een cruise maken met de Neoriviera? Deze cruises zijn verkrijgbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​