Cruisereiziger
Verkoop/koop

Costa NeoRiviera naar AIDA Cruises met nieuwe naam: AIDAmira

AIDA Cruises krijgt een nieuwe aanwinst: de Costa NeoRiviera zal in 2019 met de nieuwe naam AIDAmira gaan varen voor AIDA.  De AIDAmira gaat ingezet worden in het AIDA Selection Programm, waarin de kleinere schepen van AIDA Cruises uitzonderlijke routes varen naar nieuwe regio’s of exclusieve havens. De schepen blijven langer in de havens liggen waardoor de gasten in alle rust de regio kunnen ontdekken. Momenteel varen de AIDAcara, AIDAvita en AIDAaura deze routes. Door de grote vraag naar deze cruises en behoefte aan nieuwe bestemmingen zoals Zuid-Afrika, zal AIDA een vierde schip aan het programma kunnen toevoegen.

De AIDAmira past qua grootte en aantal gasten (ca. 48.200 ton/1700 passagiers) uitstekend in het rijtje van de drie genoemde schepen. Overigens zal het schip een grondige renovatiekrijgen zodat het een ‘echt’ AIDA schip zal worden met o.a. zes restaurants. De eerste cruise zal op 4 december 2019 starten vanaf Palma de Mallorca. De AIDAmira zal al snel naar het Afrikaanse continent vertrekken voor een 14-daagse Zuid-Afrika en Namibië route met havens zoals Kaapstad, Durban en een bezoek aan de Walvisbaai.

De groei van AIDA Cruises gaat gestaag verder. Eerst zal in november 2018 de AIDAnova aan de vloot toegevoegd worden. In 2021 en 2023 komen vervolgens nog twee zusterschepen van de AIDAnova.

Cruises met de AIDAmira van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)