MSC Cruises lanceert nieuwe digitale persoonlijke assistent Zoe op MSC Bellissima

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat haar eerste digitale persoonlijke assistent de naam ‘Zoe’ krijgt. Het op maat gemaakte apparaat is speciaal ontworpen voor het gebruik in hutten en is beschikbaar in 7 talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Duits, Braziliaans Portugees en Mandarijn. Het doel van deze service is om gasten een eenvoudige en stressvrije manier te bieden om aan informatie te komen die normaal gesproken persoonlijk bij de balie van Guest Relations wordt gevraagd. Op deze nieuwe manier kan de gast de informatie verkrijgen zonder zijn of haar hut te hoeven verlaten.

Volgens de Mediterraanse cruisemaatschappij is deze nieuwe optie, net als met alle technologie aan boord, niet bedoeld om de persoonlijke interactie tussen de bemanning en de gast te vervangen. Het moet worden gezien als een aanvulling door veelgestelde vragen te beantwoorden waardoor de bemanning zich verder kan concentreren op een meer persoonlijke specifieke ondersteuning. De introductie van de digitale persoonlijke assistent, die is ontwikkeld door een dochteronderneming van partner Samsung Electronics, is een volgende stap in het digitale innovatieprogramma van MSC Cruises, MSC for Me.

‘Als een familiebedrijf met meer dan 300 jaar maritiem erfgoed is het een maritieme traditie om de vrouwelijke leden van het gezin te betrekken bij belangrijke evenementen en ontwikkelingen. ‘Zoe’ is zowel een familienaam als een naam die internationaal wordt erkend en gemakkelijk is uit te spreken, ongeacht de taal die een gast spreekt. Het kiezen van een familienaam was een manier om traditie te combineren met onze voortdurende focus op innovatie’, aldus de CEO van MSC Cruises Gianni Onorato. Onorato liet tevens weten dat ‘Zoe’ haar debuut zal maken op de toekomstige MSC Bellissima.

De MSC Bellissima is boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!