Cruisereiziger
Overig cruisenieuwsReisbureau

Cruise Travel weer in handen van Fleur Broer

Cruisespecialist Cruise Travel (in Ermelo) is weer terug in handen van één van de oude eigenaren, Fleur Broer. In 2011 werd Cruise Travel verkocht aan de ANWB, maar deze zette Cruise Travel in de verkoop. Fleur Broer pakt het roer dus op, ditmaal samen met Chris Mulder, die al 12 jaar bij Cruise Travel werkt. 

Per 2 juli 2018 gaat het stokje over naar Fleur en Chris en zijn zij officieel eigenaar van Cruise Travel. De samenwerking met de ANWB blijft doorgaan maar uiteraard in een iets andere vorm. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Cruise Travel weer in handen van Fleur Broer

  • Mooie actie, ik hoop hiermee dat het oude service niveau dan ook weer terug komt.

Reacties zijn gesloten.