Nieuwe route Delta Air Lines brengt cruises Carnival Cruise Line vanuit LA dichtbij

Carnival Imagination

Goed nieuws voor cruisereizigers die met Carnival Cruise Line vanuit Los Angeles willen gaan cruisen. Delta Air Lines heeft namelijk maandag haar nieuwe route vanaf Schiphol naar Los Angeles (LAX) gelanceerd. Het is de tiende non-stopbestemming van de Amerikaanse vliegtuigmaatschappij uit Nederland en de tweede nieuwe route deze zomer. De vlucht wordt vier keer per week aangeboden en verbindt Amsterdam met Delta’s hub aan de Amerikaanse westkust.

‘Met bijna 15% groei van het aantal Nederlandse bezoekers aan Californië vorig jaar spelen we in op de vraag naar meer vluchten naar de westkust’, zegt Dwight James (Senior vice-president trans-Atlantic van Delta). ‘Amsterdam is nu rechtstreeks verbonden met al onze Amerikaanse hubs, waardoor we nu naar meer dan 200 bestemmingen het gemak van een one-stop service bieden’.

De vluchten vanaf Schiphol naar Los Angeles vinden plaats op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. De vluchten vanuit Los Angeles gaan op zondag, maandag, woensdag en vrijdag.

Carnival Cruise Line heeft in 2018 3 cruiseschepen gestationeerd in Long Beach, Californië, de Carnival Imagination en Carnival Inspiration met 3- en 4-daagse cruises naar Baja Mexico en de Carnival Splendor met 7-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera en 14-daagse cruises naar Hawaii en Alaska. Aansluitend zullen in 2019 ook de Carnival Miracle (7- en 14-daagse cruises naar respectievelijk de Mexicaanse Riviera en Hawaii) en de nieuwe Carnival Panorama (3- en 7-daagse cruises naar Baja Mexico en de Mexicaanse Riviera) vanuit Long Beach gaan varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!