Vloot Fred. Olsen Cruise Lines komt samen in Cadiz

Op maandag 10 september zal in e e n van de meeste historische steden van Europa, Cadiz in Spanje, de gehele vloot van Fred. Olsen Cruise Lines bij elkaar komen. Het is de tweede keer (na het Noorse Bergen in juli 2015) in de historie van de Britse cruisemaatschappij dat alle vier schepen, Balmoral, Braemar, Boudicca en Black Watch, elkaar treffen. Onder de titel ‘Captains in Cadiz’ organiseert Fred. Olsen Cruise Lines in samenwerking met de havenautoriteiten en verschillende toerismepartners in Cadiz en Andalusië van 8:00 tot 17:00 uur diverse festiviteiten en activiteiten aan boord van de schepen, aan de kade en door de gehele stad.

Tot de geplande activiteiten voor de 4.000 gasten behoren o.a. het zoeken van een schat langs spectaculaire uitzichten over de stad, live-optredens van bands en Flamengo-shows langs de route, de kans om lokale producten te proberen en de bemanning aan te moedigen in een wedstrijd tussen de schepen. Passagiers krijgen ook de gelegenheid om de schepen van de 170-jarige Fred. Olsen gedurende de dag te bezoeken. Aan het einde van de dag zullen alle schepen in formatie de haven van Cadiz verlaten. Braemar zal terugkeren naar Southampton, Black Watch en Balmoral zullen elkaar weer in Lissabon ontmoeten terwijl Boudicca haar weg zal vervolgen naar Ibiza, Spanje.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!