Carnival Spirit na droogdok terug in Sydney

Het cruiseschip Carnival Spirit van Carnival Cruise Line is maandag na een droogdok van twee weken in Singapore teruggekeerd in haar thuishaven Sydney, Australië. Gasten aan boord van de 19-daagse cruise terug naar Sydney waren de eerste om de verbeteringen en nieuwe voorzieningen die tijdens de renovatie zijn doorgevoerd te ervaren. De Amerikaanse cruisemaatschappij heeft meer dan 350.000 manuren geïnvesteerd in de upgrades.

Hierbij enkele nieuwigheden aan boord van de Carnival Spirit:

– Carnival Spirit is het eerste schip in de vloot van Carnival dat de gloednieuwe creatieve studio SoulPlay huisvest, speciaal gelanceerd voor de Australiërs. Met het gehele gezin kan er worden deelgenomen aan creatieve en trendy ambachtelijke activiteiten. Je mag je eigen kleurrijke kunstwerken mee naar huis nemen.

– Nieuw op de Carnival Spirit is The Warehouse, een video-arcade met de nieuwste arcade-spellen voor tieners.

– Het winkelgedeelte aan boord is opnieuw ingericht met verbeterde belastingvrije winkeltjes. Het bestaat uit een mix van lokale en wereldwijd populaire merken zoals Seafolly, Quay Australia, Swarovski, Swatch, Lacoste en Clinique.

– Via de vernieuwde The Pixels Digital Photo Gallery kunnen passagiers hun foto’s bekijken en kopen via hun smartphones of iPads.

– Een aangepast fitnesscentrum biedt gasten nu de nieuwste cardiofitnessapparatuur.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!