Seabourn wereldcruise 2020 met buitengewone bestemmingen

Ultraluxe rederij Seabourn komt met een uitzonderlijk aanbod in 2020. Met het luxueuze cruiseschip Seabourn Sojourn beleef je ongetwijfeld het grootste reisavontuur ooit: een 146-daagse wereldcruise met buitengewone bestemmingen. De Seabourn Sojourn vertrekt op 4 januari 2020 oostwaarts vanuit Miami, om bijna 5 maanden later te arriveren in San Francisco op 28 mei 2020. Het volledige reisschema is beschikbaar op de website van Seabourn.

“De wereldcruise met de Seabourn Sojourn wordt voor de passagiers een onvergetelijke reis met de meest unieke ervaringen en avonturen”, zegt Chris Austin, Senior Vice President van Seabourn Global Marketing & Sales. “Dit is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in een fascinerende wereld van cultuur en mensen, terwijl onze topbemanning je thuis laat voelen aan boord van ‘s werelds beste resort op zee”.

De Seabourn Sojourn doorkruist drie grote oceanen en houdt halt bij 62 havens in 36 landen op vijf continenten. De reis omvat 16 overnachtingen in juweeltjes van havens, zodat je hier meer tijd hebt om de bestemming te ontdekken. Er worden uiteraard verschillende exclusieve evenementen gepland, evenals lokale shows en al reizend kunnen de gasten proeven van de regionale gastronomie met passende wijnen.Hoogtepunten van de bestemmingen

Dakar, Senegal (met overnachting) – De boulevards van Dakar doen je denken aan Parijs, maar de straten kleuren levendig met modieuze Senegalezen in hun Grands Boubous en weelderige tulbanden. Het Museum Théodore Monod toont voorwerpen uit de inheemse culturen, terwijl de oude slavenburcht op het eiland Gorée een ander, tragisch verhaal vertelt. De oude hoofdstad van Saint-Louis staat dan weer op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Mombasa, Kenia (twee overnachtingen) – De Seabourn Sojourn blijft drie dagen in deze oude Swahili-stad liggen, zodat de gasten de kleurrijke markten en het 16e-eeuwse Portugese fort Jesus dat ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, kunnen verkennen. Ook safaritochten naar de wereldberoemde wildparken zijn een mogelijkheid.

Ho Chi Minh-stad, Vietnam (met overnachting) – Tijd genoeg om de kleurrijke markt van de stad te verkennen tijdens de ‘Shopping with the Chef-tour’ en een riviertocht van een dag te maken naar de adembenemende rijstvelden en dorpjes in de Mekong Delta.

Gratis voordelen en voorzieningen

Voor reizigers die de volledige reis van 146 dagen vóór 31 mei 2019 boeken, zijn er heel wat gratis voordelen en voorzieningen, waaronder:
• Reizen in Business Class
• $2000 aan boordtegoed per persoon
• $3000 aan boordtegoed per persoon voor Penthouse en Premium Suites
• Onbeperkte WiFi
• Privé autotransfers van deur tot deur
• Personal Valet® bagageservice (tussen woonplaats en schip in Miami/San Francisco)
• Onbeperkte was- en stomerijservice aan boord
• Gala Bon ‘Voyage-diner en hotelovernachting’ voor het vertrek in Miami
• Drie exclusieve World Cruise evenementen
• Speciale World Cruise geschenken

Voor gasten die niet de volledige 146-daagse reis kunnen maken, zijn ook kortere verblijven mogelijk, variërend van 30 tot 116 dagen.

Cruises met de Seabourn Sojourn zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)