Video: Kunst op de Nieuw Statendam

Holland America Line eert het verleden door naar de toekomst te kijken: de Nieuw Statendam is het zesde schip in de historie van de rederij die de naam Statendam in zich heeft. Het schip dat in december 2018 in de vaart komt, is het zusterschip van de Koningsdam en de tweede in de Pinnacle klasse. In onderstaande video geeft Holland America Line je alvast een indruk van de kunst dat aan boord van het cruiseschip getoond zal worden.

Wil je ook cruisen met de Nieuw Statendam? Kijk voor meer informatie bij onderstaande reisbureau’s:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)