Celebrity Apex begint aan haar weg naar de top

Het eerste stuk staal is gesneden voor Celebrity Cruises nieuwste schip in aanbouw: de Celebrity Apex, bij scheepswerf Chantiers de l’Atlantique (voorheen STX France) in Saint Nazaire. Apex betekent ‘top’. Het tweede schip in Celebrity’s revolutionaire Edge serie komt recht in het kielzog van het door de industrie zeer verwachte nieuwste schip Celebrity Edge. Eerder werd ervan uitgegaan dat het schip de Celebrity Beyond zou gaan heten.

Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises was samen met haar managementteam aanwezig bij de ceremonie en sprak: “Het welkom heten van Celebrity Apex in onze familie samen met het managementteam was een heel speciaal moment, specifiek het gedeelte waar wij allemaal een handtekening plaatsten op de scheepssilhouette die gemaakt is vanuit het eerste stuk staal.” Vervolgens sprak zij: “We zijn heel dankbaar voor de samenwerking met Chantiers de l’Atlantique en zijn blij om wederom samen aan een speciaal schip te mogen werken. Het succes van Celebrity Edge is ongelofelijk en met Celebrity Apex zullen wij wederom laten zien dat we het merk Celebrity naar een hoger niveau tillen.
Wij bieden onze gasten de beste manier om de wereld te ervaren in een modern luxury style.”

Laurent Castaing, general manager bij Chantiers de l’Atlantique sprak: “Wij zijn trots dat we de lancering van een wederom ongelofelijk Edge Class schip van Celebrity Cruises kunnen mee vieren. De rederij staat bekend om haar eerste-in-de-industrie mentaliteit en dat maakt het zo gepast dat Celebrity Apex het eerste schip is dat de steel-cutting ceremonie meemaakt onder onze nieuwe naam Chantiers de l’Atlantique, een nieuwe mijlpaal in de samenwerking die wij hebben opgebouwd.”

Celebrity Apex zal haar debuut maken in de lente van 2020, waarna een derde en vierde Edge serie schip in de herfst van 2021 en 2022 aan de vloot worden toegevoegd. Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)