Amsterdam weer populair bij cruisepassagiers

Amsterdam heeft voor de derde keer op rij een toppositie bemachtigd in Cruise Critic’s jaarlijkse Choice Destination Awards. Nadat de Nederlandse hoofdstad in 2016 en 2017 als beste cruisebestemming van de regio ‘West-Europa en Britse Eilanden’ werd verkozen neemt het dit jaar de vierde plek in. Amsterdam moet alleen Edinburgh (Schotland), Belfast (Ierland) en Lissabon (Portugal) voor zich dulden.

De ‘Cruisers’ Choice Destination Awards van de internationale cruisewebsite Cruise Critic zijn gebaseerd op de recensies die cruisereizigers over bestemmingen in 18 regio’s het afgelopen jaar op de website hebben geplaatst. ‘There is plenty to see and do in Amsterdam. Local transportation is easily accessible and can be used to get to almost any tourist attraction’, aldus een van de in totaal 706 recensenten over Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​