Cruisereiziger
BestemmingenGewonnen prijzen

Amsterdam weer populair bij cruisepassagiers

Amsterdam heeft voor de derde keer op rij een toppositie bemachtigd in Cruise Critic’s jaarlijkse Choice Destination Awards. Nadat de Nederlandse hoofdstad in 2016 en 2017 als beste cruisebestemming van de regio ‘West-Europa en Britse Eilanden’ werd verkozen neemt het dit jaar de vierde plek in. Amsterdam moet alleen Edinburgh (Schotland), Belfast (Ierland) en Lissabon (Portugal) voor zich dulden.

De ‘Cruisers’ Choice Destination Awards van de internationale cruisewebsite Cruise Critic zijn gebaseerd op de recensies die cruisereizigers over bestemmingen in 18 regio’s het afgelopen jaar op de website hebben geplaatst. ‘There is plenty to see and do in Amsterdam. Local transportation is easily accessible and can be used to get to almost any tourist attraction’, aldus een van de in totaal 706 recensenten over Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!